פיתוח מזון פורץ דרך
חדשנות שמובילה לשינוי.

גרודה היא החברה המובילה והמתקדמת בתחום הנדסת המזון, עם ניסיון קולינרי עשיר של למעלה מ-20 שנה. אנו מתמחים בפיתוח מזון בישראל ומלווים את לקוחותינו לאורך כל התהליך – משלב הרעיון ועד להשקת המוצר בשוק.
עם התמחות ביצירת קונספטים פורצי דרך, אנו מתאימים את הפתרונות שלנו לקהלי יעד מגוונים ולמטרות תפעוליות וכלכליות שאפתניות. השירותים שלנו כוללים ליווי טכנולוגי בתחום המזון, מחקר ופיתוח קולינרי בניהול שף מקצועי, וכן תכנון והקמה של מפעלי מזון בהתאמה אישית.

מדמיינים את
מדפי המזון של העתיד

אנחנו מפתחים מוצרים עבור כל קטגוריות המזון המובילות.
אימצנו את הוורסטיליות כערך מרכזי, ואנחנו נהנים לייצר השפעה בזירות שונות.

חדשנות,
ישירות מהתנור.

מהנדסי המזון והשפים שלנו עובדים עם המאפיות וחברות המזון מובילות. אנחנו מפתחים מוצרי אפייה מגוונים, שמשלבים טכניקות וחומרי גלם ייחודיים שונים ליצירת פרופילי טעם מפתיעים וערכים תזונתיים חשובים.

הכירו את אחוה

הצלחה עם ניחוח של מאפייה צרפתית

הביס הבא יהיה
טעים יותר. לכולם.

אנחנו מסייעים ליצרני מזון ולחברות פודטק לפתח פתרונות שמדמים מאכלי בשר, דגים וביצים. המוצרים שלנו מפתיעים בטעמם ובמרקמם המדויק – ומספקים חוויית אכילה מענגת.

הכירו את מילה

החברה ששמה את הביס הנקי במרכז הצלחת

זה לא חלב.
זו חדשנות בבקבוק.

אנחנו מספקים פתרונות פיתוח חדשניים עבור קטגורית החלב והגבינות הצמחי. המוצרים שפיתחנו מתבססים על חלבונים כגון חומוס, שיבולת שועל, שקדים, סויה, אורז ואפילו חלבוני שמרים.

הכירו את אימג׳נדרי

חלב ללא חלב שעולה על כל דמיון

חוויית המשקה
של המחר.

המהנדסים שלנו רוקחים טעמים עבור קשת רחבה של משקאות, סירופים וליקרים. הרזומה שלנו כולל פיתוח משקאות עם מידה מופחתת של סוכר, משקאות עם תחליפי סוכר טבעיים, משקאות פונקציונליים ועוד.

הכירו את שאטרה

משקה עם אנרגיה של פלפל שאטה

הדור הבא של
המתוק בפה.

אנחנו מפתחים מוצרים שמשנים את כל מה שידענו על עולמות השוקולד והממתקים. בין היתר, פיתחנו חטיפים שמשלבים חומרי גלם בריאים, יצרנו הכלאות בין מתוק וטעמים אחרים, שילבנו רכיבים תזונתיים שונים ועוד.

הכירו את גיזרונים

מרשמלו שעשוי מגזר וירקות,
ללא תוספת סוכר

עבורנו, פסולת היא
כר פורה לחדשנות.

שלב ראשון

מתניעים את התהליך במחקר מקיף שכולל היכרות עם הפסולות ולמידה על תהליכי הייצור השונים שגורמים להיווצרותה.

שלב שני

עם סיום המחקר, נבצע סיעור מוחות מקיף במעבדה שכולל סבב בדיקות היתכנות לגבי פתרונות אפשריים נזמין את הלקוחות שלנו לפרזנטציה מקיפה של קונספטים ורעיונות שונים

שלב שלישי

לאחר בחירת הרעיון, נצא לפיתוח מהיר ויעיל של מוצר מבוסס פסולות, שחוסך כסף ושומר על הסביבה.

מבין לקוחותינו

העתיד של המזון
כבר כאן.

נשמח לתעל את התיאבון שלנו לחדשנות, לטובתכם.