בלוג

זה בלוג בנושא
פוד-טק

חדשות ועדכונים חמים מהתנור שלנו

View all
Category one
Category two
Category three
Category four
Category

תכנון קווי ייצור למפעלים, קונדיטוריות ומסעדות

הטכנולוגיה המתחדשת במהירות בתחום, מאפשרת שדרוג וייעול מתמיד של כל מערכות הייצור במפעלי מזון, קונדיטוריות ומסעדות שונות. מה שנתפס כחדשני אתמול, היום יכול להיות כבר לא רלוונטי ברגע שימציאו את "הדבר" הבא.
Full name
11 Jan 2022
5 min read
Category

שיפור וייעול תהליכי ייצור מזון בתעשיית המזון

בימינו עולה המודעות לאיכות המזון אותו אנו צורכים וגודל הרצון לצרוך מוצרים בריאים יותר בעלויות ריאליות וחיי מדף מתאימים.
Full name
11 Jan 2022
5 min read
Category

שילוב מוצרי קנאביס במזון

בתחום הקולינריה והם בתחום הקנאביס, ברור למדי, כי פיתוח מוצרי מזון מבוססי קנאביס הם הדבר הגדול הבא.
Full name
11 Jan 2022
5 min read
Category

פיתוח מוצרי מזון מהרעיון עד למדף בסופר

אם המצאתם מתכון או פיתחתם מוצר מזון שכולם ממש אוהבים ואתם מעוניינים להתחיל לייצר אותו בכמויות מסחריות ולשווקו בשוק המקומי, הגעתם למקום הנכון.
Full name
11 Jan 2022
5 min read
Category

הקמת מערכי מזון בארץ ובעולם לגופים גדולים

תכנון, הקמה וניהול מטבחים מוסדיים תחום ההסעדה המוסדית הינו תחום מורכב שכולל בתוכו מערכים רבים שיחד מעניקים שירות הסעדה לציבור
Full name
11 Jan 2022
5 min read

שנאפה מוצר
חדש ביחד?

לפרטים נוספים, צרו איתנו קשר עוד היום