ייעוץ קולינרי
גרודה היא החברה המובילה בישראל בתחום פיתוח מוצרי מזון, ייעוץ קולינרי, ושירותי טכנולוגיית מזון מתקדמים. המחלקה הקולינרית שלנו מנוהלת על ידי השף רן פולק, בעל ניסיון של מעל 30 שנה בתחום. רן למד בבית הספר הגבוה בעולם לבישול, CIA (Culinary Institute of America), וניהל במשך 8 שנים את מגמת הבישול בבית הספר הגבוה לבישול ״בישולים״ בישראל. הוא מביא איתו ידע נרחב במערכי מזון מתקדמים ויכולות ניהול ארגוניות ברמה גבוהה.
אנו מציעים ללקוחותינו תהליך פיתוח מקיף, המשלב עבודה הדוקה עם שפים, טכנולוגי מזון ומהנדסים מהשורה הראשונה, ליצירת מוצרים ייחודיים ואיכותיים המתאימים לדרישות השוק המקומי והבינלאומי כאחד. החטיבה הקולינרית שלנו מתמקדת לא רק בטעם, אלא גם בדרישות תפעוליות ושיטות ייצור חדשניות, במטרה לייעל את התהליך ולספק פתרונות מזון מעולים.
מה אנחנו מציעים?
1. ייעוץ קולינרי ופיתוח מוצרים:
אנו עובדים יד ביד עם שפים מהשורה הראשונה, טכנולוגי מזון ומהנדסי מזון, כדי לפתח מוצרים קולינריים חדשניים ומקוריים. הצוות שלנו מביא ידע מקצועי נרחב בתחום פיתוח המזון ומיישם טכנולוגיות חדשות בכל שלב בתהליך –החל מחומרי הגלם ועד למוצר הסופי.
2. התאמת מוצרים לשווקים גלובליים:
בזכות הניסיון הרב של צוות גרודה בשווקים בינלאומיים, אנו מסוגלים לבצע התאמות מדויקות של מוצרים קולינריים על פי צרכי הלקוחות במדינות שונות. בין אם מדובר בטעמים ייחודיים, או בדרישות תפעוליות, אנחנו דואגים להתאיםכל מוצר לשוק אליו הוא מיועד בצורה המיטבית.
3. שיפור מתכונים ושיטות ייצור:
אנחנו מציעים ייעול של מתכונים קיימים ותהליכי ייצור במטרה לשפר את טעם המוצר, להאריך את חיי המדף שלו ולשמור על איכות ללא פשרות.תהליכים אלה מאפשרים להפיק את המירב מחומרי הגלם, תוך חיסכון במשאבים ושיפור הרווחיות של הלקוחות שלנו.
ייעוץ קולינרי לחברות תעופה – התגברות על אתגרי המטבח בגובה
בישול עבור חברות תעופה הוא אתגר קולינרי ייחודי הדורש פתרונות יצירתיים וידע מתקדם. בגובה של 30,000 רגל, חושי הטעם והריח של הנוסעים משתנים באופן משמעותי – הלחות הנמוכה ולחץ האוויר המופחת במטוס מפחיתים את יכולת הזיהוי של טעמים מסוימים, בעיקר מתוק ומלוח. מחקרים מראים כי תפיסת הטעם יכולה להיפגע בכ-30% בזמן טיסה. עובדה זו דורשת התאמות מיוחדות במתכונים כדי לשמור על טעמים עשירים ומאוזנים.
בנוסף לאתגרי הטעם, קיימים גם קשיים לוגיסטיים הקשורים לשינוע והגשה של מנות קולינריות בסביבה לחוצה ובתנאים מגבילים. מנות חייבות להיות מוכנות מראש ולהישמר בתנאים המתאימים כדי לשמור על טריות ואיכות גבוהה, וכל זאת תוך עמידה בדרישות בטיחות מחמירות.
גרודה מציעה פתרונות המתגברים על כל האתגרים הללו. אנו מפתחים תפריטים ומערכי מזון עבור חברות תעופה תוך התחשבות בתנאים המיוחדים של אכילה בגובה, ומבטיחים שהמנות ישמרו על איכותן גם לאחר החימום מחדש בתנאי טיסה.בזכות הניסיון והידע שלנו בתכנון לוגיסטי והפקת מערכי מזון מתקדמים, אנו מצליחים לספק מנות שמעניקות לנוסעים חוויית טעם מעולה, למרות המגבלות הפיזיות והלוגיסטיות. הפתרונות שלנו כוללים שיפור מתכונים, תהליכי ייצור מדויקים ושימוש בחומרי גלם המתאימים לאתגרים הייחודיים של המטבח האווירי.
יעילות פיננסית וניהול משאבים
אחד מהערכים המוספים המרכזיים שלנו הוא יכולתנו לייעל את תהליכי הפיתוח ולהפחית עלויות ייצור. אנו עושים זאת בעזרת כלים ניהוליים כמו עצי מוצר פשוטים וברורים לניהול נכון של משאבים, וכן תמחור מדויק שמביא לשיפור הרווחיות.
1. עצי מוצר מפורטים:
בניית עצי מוצר מדויקים שמאפשרים ניהול אפקטיבי של עלויות חומרי גלם ותהליכי ייצור.
2. תמחור ותפריטים:
תמחור מדויק של מנות ותפריטים למגוון סוגי לקוחות, החל ממסעדות קטנות ועד מוסדות גדולים, במטרה להבטיח רווחיות ועמידה ביעדי התקציב.
3. הארכת חיי מדף וניהול פסולת:
אנו מפתחים שיטות מתקדמות להארכת חיי המדף של מוצרים, תוך שמירה על האיכות הגבוהה של המוצרים ובניית מערכים מתקדמים לניהול פסולת המזון בצורה חכמה ויעילה.
אימון, הדרכה וליווי צוותים קולינריים
1. בניית תוכניות הכשרה מותאמות:
הכשרה וליווי של צוותים קולינריים בבתי אוכל, מסעדות ומפעלים. אנו מציעים תוכניות הכשרה מקיפות המותאמות לצרכים הייחודיים של כללקוח.
2. אופטימיזציה של תהליכים:
שיפור ניצול חומרי גלם, הגברת היעילות התפעולית והגברת היצירתיות במטבח. התהליכים הללו מסייעים לשיפור איכות המוצרים ותפעול המטבח בצורה יעילה.
3. פיתוח תפריטים ומתכונים:
בניית תפריטים יומיים ושבועיים מותאמים אישית למוסדות גדולים וקטנים כאחד, המאפשרים מגוון רחב של מנות טעימות ומזינות תוך עמידה בדרישות התזונתיות של כל לקוח.
בקרת איכות וניהול מכרזים קולינריים
הניסיון הרב של גרודה בניהול מערכים קולינריים מסייע לנו להעניק שירותי בקרת איכות וניהול מכרזים בצורה מקצועית וממוקדת. אנו מציעים בקרת איכות מקיפה וניהול תהליכים יעיל המתאים לכל סוגי הלקוחות, ממוסדות ציבוריים ועד חברות פרטיות.
1. בקרת איכות מקיפה:
אנו מספקים דוחות איכות מפורטים עם המלצות לשיפור בכל שלב בתהליך הייצור.
2. ניהול מכרזים קולינריים:
אנו מספקים שירותים לניהול מכרזי מזון מורכבים, כולל אפיון דרישות קולינריות, גיבוש מפרטים קולינריים ובחירת ספקים מתאימים ללקוח.
פיתוח מערכים קולינריים למוסדות גדולים
אחד היתרונות הבולטים של גרודה הוא היכולת שלנו לפתח מערכים קולינריים מתקדמים עבור מוסדות ציבוריים ופרטיים. אנו מיישמים גישות חדשניות שמאזנות בין טעם, תזונה ותקציב, ומספקים ללקוחותינו את הפתרון האולטימטיבי.
1. מוסדות ציבוריים:
אנו מתמחים בבניית מערכים קולינריים לבתי חולים, בתי אבות, חברות תעופה וצבאות, תוך התאמה לדרישות הספציפיות של כל מוסד.
2. איזון בין טעם, תזונה ותקציב:
גרודה מציעה פתרונות קולינריים המותאמים אישית לצרכים התזונתיים של הלקוח תוך הקפדה על טעם, תקציב ואיכות המזון.
מדוע לבחור בגרודה?
במהלך השנים, גרודה ביססה את עצמה כחברה המובילה בישראל בתחום פיתוח המוצרים והייעוץ הקולינרי. הידע הרחב שלנו, יחד עם טכנולוגיות המזון המתקדמות והיכולת לשפר תהליכי ייצור באופן משמעותי, הם שהופכים אותנו לשותפים המושלמים לפיתוח המוצרים שלכם. תנו לנו להוביל אתכם להצלחה קולינרית ולחוויית מוצר בלתי נשכחת.
בואו נאפה משהו חדש יחד!
אנו מאמינים בכוחו של שיתוף פעולה. בואו נחקור פרויקטים, נשתף תובנות ונעבוד יחד כדי להרחיב את גבולות המזון.