הקמת מערכי מזון בארץ ובעולם לגופים גדולים
תחום ההסעדה המוסדית הינו תחום מורכב שכולל בתוכו מערכים רבים שיחד מעניקים שירות הסעדה לציבור גדול של סועדים, לרבות עובדי הארגון עצמו.
מערכי מזון בגופים גדולים מחויבים לעמוד בנהלים ותקנים ברורים שנבדקים על ידי גופים חיצוניים, כדוגמת תכנון מטבחים בהתאם לתקנות משרד הבריאות, עמידה בתוכנית סניטרית מלאה, ביקורות בטיחות, ביקורות תברואה ועוד.
היבטים בתכנון, הקמה וניהול מערכי מזון בגופים גדולים
מטרתו של כל ארגון גדול שמתפעל מערכי מזון בסדר גודל כזה הוא למעשה, למקסם את העלות מול התועלת ולאפשר חיסכון במשאבים פיננסים.
האם אתם מקבלים את מלוא התמורה מההשקעה ומניהול מערכי המזון שאתם מתחזקים?
האם אתם יכולים לשדרג את מבנה הארוחות המוגשות במטבח המוסדי שלכם מבלי לחרוג מהתקציב הנתון?
האם אתם עומדים בכל הנהלים ותקינות המחייבות של מערך המזון?
כל אחד מהתחומים האלה נבדק על ידי הצוות המקצועי שלנו בהתאמה לשלב בו אתם נמצאים - תכנון, הקמה או ניהול מערך המזון בארגונכם.
לקוחותינו נהנים מייעוץ מקצועי, תמיכה שוטפת וליווי מקצועי לאורך שנים שבאים לידי ביטוי, בין היתר, בהוזלת עלויות התפעול ועלויות הארוחות מבלי לפגוע בתמורה, שיפור ושדרוג מערכי מזון וארוחות קיימות תוך שמירה על התקציבים.
ניהול והטמעת מערכי כשרות בעולם:
גרודה מספקת מערך שפים אשר יודעים איך לנהל מערכי כשרות בעולם,
הדרכת נהלי מזון בניית תפריטים וניהול אירועי כשרים בעולם.
רוצים שנגיע להפוך את המלון או המסעדה שלכם לכשרה עם אוכל ישראלי אנחנו הכתבות
שלבים בתכנון, הקמה וניהול מערכי מזון
על מנת להקים ולתפעל את מערך המזון על הצד הטוב ביותר יש להתנהל לפי מתכונת מוכחת שתכיל את כל שלבי התהליך. להלן השלבים הבסיסיים:
· בדיקת כדאיות והיתכנות להקמת מערך המזון
· אפיון ויצירת קונספט בהתאם לדרישות המערכת
· תכנון מערך המזון
· תכנון תפריט
· התאמת תכנית אספקה, איתור ומציאת ספקים ויצרני מזון
· התאמה ועמידה בסטנדרטים, תקינות ורגולציה
· הדרכת הצוות והיכרות עם שיטת העבודה
בין לקוחותינו
לקוחותינו הינם חברות וארגונים גדולים מכלל ענפי המשק, ביניהם: מוסדות בריאות, מוסדות ציבור, מוסדות חינוך, חברות הייטק ותעשיות למיניהן, שמתפעלים מטבחים מוסדיים ומערכי מזון.
השירותים שלנו
אנו מתמחים באפיון, תכנון, בקרה, ייעוץ קולינארי וניהול סיכונים למערכות מזון במוסדות גדולים.
צוות המומחים שלנו מורכב מאנשי מפתח בעלי שנות ניסיון רבות בענף המזון והמסעדנות, יועצים קולינריים, מהנדסי מזון ומהנדסי תעשייה וניהול, בעלי ידע נרחב ומעמיק בכל נושאי ייצור המזון והקולינריה בישראל. הצוות חיי ונושם קולינריה ומעודכן בכל הטכנולוגיות החדשות בתחום הקמה וניהול מערכי מזון.
צוות היועצים הקולינאריים שלנו מורכב משפים מוסמכים ומקצועיים בדרגת מאסטר והינם בין המובילים בענף המסעדנות וההסעדה בישראל. השפים כולם בעלי ניסיון עשיר בתחום הקולינארי, בתחום תהליכי ייצור ובתחום ניהול המטבחים בארגונים גדולים.
הניסיון הרב והידע המקצועי שצברנו לאורך השנים, וההיכרות שלנו עם אנשי מפתח, ספקים ויצרני מזון בתחום, מהווים יתרון משמעותי עבורנו ומאפשרים לנו לתכנן, להקים ולנהל מערכי מזון מן הטובים והמתקדמים, הן בשוק המקומי והן בשוק הבינלאומי.
אנו נמצא עבורכם את הספקים, יצרני המזון וכל אנשי המקצוע הטובים ביותר שיעמדו בכל הדרישות והצרכים שלכם, על מנת שתוכלו להקים ולנהל מערך מזון אולטימטיבי שיעמוד בסטנדרטים הגבוהים ביותר, שיעני על כל צרכי העסק שלכם תוך עמידה במגבלות תקציבי החברה.
לפרטים נוספים ויצירת קשר בנושא תכנון, הקמה וניהול מערכי מזון – לחצו כאן>
שנאפה מוצר
חדש ביחד?
לפרטים נוספים, צרו איתנו קשר עוד היום