הכירו את
אימג׳נדרי
:
חלב אמיתי ללא שימוש בפרות
היום זה כבר ידוע וברור: בכל בית כמעט יש קרטון חלב צמחי. יש אנשים שמתחברים לשקדים או לסויה, בעוד שאחרים אוהבים חלב מבוסס חומוס או אפונה, ומעטים אף משתמשים במוצרים מיוחדים שמבוססים על קנולה או שמרים. בעתיד הקרוב, האלטרנטיבות לחלב יהיו אינסופיות.
אנחנו מלווים את מרבית יצרני החלב הצמחי בישראל, ומפתחים עבור כולם את היישומים השונים, לפי דרישה: משקה חלב, יוגורטים, גבינות קשות ועוד. המכנה המשותף לכולם: הם מבוססים על חלבון מהצומח.
אנחנו גאים לספר על החיבור שלנו ל-Imagindairy, חברת סטארט-אפ נועזת ומרגשת שמייצרת חלב פרה ללא הפרה וקצת מעבר. החלב של Imagindairy נחשב לשלב הבא באבולוציה של החלב האלטרנטיבי, ואנחנו מלווים את החברה מתחילת דרכה, הן בפיתוח מתכונים והן בייעוץ קולינרי שוטף. אנחנו שמחים להיות חלק מסיפור המרגש של החברה שמעיזה לדמיין עתיד בריא יותר, הן לצרכנים והן לבעלי החיים.
מילה טובה מהחברים שלנו ב
אימג׳נדרי
שיתוף הפעולה של Imagindairy עם הצוות של Gruda, בניהולו של השף היצירתי לירן גרודה, היה מוצלח מאוד.
לירן שילב באופן טבעי עבודה קולינרית מסורתית ביחד עם חלבוני החלב חדשניים שנוצרו בשיטת תסיסה מדייקת, והציג באופן מצוין את מגוון המוצרים שלנו. בנוסף, לירן והצוות עזרו לנו ביצירת מנות יוצאות דופן. מומחיות צוות Gruda משתרעת הרבה מעבר לעבודה במטבח; הבנתם העמוקה במזון ובחומרי גלם שדרגה את עשייתנו הקולינרית. העבודה המשותפת הייתה מעשירה מבחינה מקצועית; ולצידה נוצר גם קשר אישי, הודות לגישה החיובית והפרו-אקטיבית של לירן. אנו ממליצים בחום לעבוד איתם.
עמיר בירן
ראש מחלקת אפליקציות