הכירו את
מילה
:
החברה ששמה את הביס הנקי במרכז הצלחת
על משהו אחד כולם כבר מסכימים: זה רק עניין של זמן עד שהחלבון הצמחי יחליף שאת הבשר שמרביתנו אוכלים על בסיס קבוע. אך כרגע, אנחנו עדיין לא שם. אחת הסיבות לכך (ויש לא מעט...) היא שמרבית תחליפי הבשר הקיימים מעובדים מאד, ומכילים לא מעט מרכיבים שאינם בריאים כגון מייצבים.
חברת MEALA הוקמה מתוך הבנה עמוקה שהעולם משווע לתחליפי בשר שהם בריאים יותר – ואף טעימים יותר. החברה הוקמה על ידי לירן גרודה (מייסד גרודה), הדר רמזוביץ וד"ר טלי פלדמן סיון, בשיתוף פעולה עם The Kitchen – חממת הפודטק של שטראוס. כולנו האמנו שזה אפשרי.
MEALA מייצרת חלבון חדש, ללא שימוש במייצבים, תוך הישענות על תהליך חדשני. התוצאה היא לא רק יותר בריאה, אלא גם יותר טעימה ועסיסית. שלא תחשבו שזה היה קל: המוצר של MEALA נוצר לאחר השקעה מרובה של זמן, וחודשים ארוכים של מחקר. אבל בסוף, כמו כל חברה שמאמינה בחזון שלה, הצלחנו להביא את תהליך הייצור שלנו לידי שלמות.
זה רק עניין של זמן עד שיצרני תחליפי החלבון הגדולים ישתמשו ב-MEALA על מנת להביא לצרכנים את בשורת "הביס הנקי". כל יום של עשייה מקרב אותנו להגשמת החזון הבריא שלנו.
מילה טובה מהחברים שלנו ב
מילה
״מילה פודטק״ עובדים באופן הדוק עם חברת גרודה לפיתוח של חלבונים פונקציונליים המאפשרים יצירת מוצרים נקיים יותר, בריאים יותר, וטובים יותר לכדור הארץ. הצוות של חברת גרודה הם מומחים ועובדים בשיתוף פעולה עם ״מילה״ למצוא ולהבין את הצרכים של הלקוחות שלהם, הם מקצועיים, בעלי ידע ותמיד מוכנים לעשות את הקילומטר הנוסף.
הדר אקהויז רזמוביץ'
מנכ״ל ושותפה